HASZNOS ÉS ÉRDEKES LINKEK

Ezen az oldalon azokat a linkeket ajánlom a figyelmedbe, kedves Olvasóm, amiket én fontosnak, vagy a tartalmukat érdekesnek tartom. A válogatás abszolut szubjektív, akiket nem tettem fel ide, azok ne szidjanak, viszont ha valaki jelzi, hogy nem szereti, hogy a honlapja itt szerepel ebben a társaságban, az nyugodtan írjon! Kérésére el fogom távolítani a kérdéses linket!

A listát még bővíteni fogom és megpróbálom állandóan frissen tartani!Tartalomjegyzék

Együttműködő partnerek
Balatonra.hu

Ha meg akarsz valahol szállni és megtudni milyen aktualitások vannak a Balatonon, a Balatonra.hu segít! Balatoni szállások-vendéglátók-programok hirdetései és Balatoni hírek kezelőbarát felülettel.
BALATONRA.HU - Ugrás a honlapra
Vissza a Tartalomjegyzékre

Általános kéktúra információk
A Magyar Természetjáró Szövetség honlapja

Az MTSZ legújabb - pár éven belül már harmadszor megújult - honlapján információkat lehet szerezni a országos és a megyei szövetségek munkájáról, a szakágak és szakbizottságok működéséről. Általános információk a szakágakról.
A Magyar Természetjáró Szövetség honlapja - Ugrás a honlapra
Az MTSZ honlapjának OKT oldalai

Ez az MTSZ honlapjának Országos Kéktúrával foglalkozó oldalainak a linkje. Az utóbbi időkben sokat fejlődött, többek között én is segítettem a fejlesztését azzal, hogy többszáz fényképet adtam át és megírtam az útvonalleírások többségét. Érdemes ide is ellátogatni alkalomadtán!
Az MTSZ honlapjának Országos Kéktúra oldala - Ugrás az oldalra
Az MTSZ hivatalos Országos Kéktúra oldala

Hogy is van ez? Még egy „hivatalos” OKT oldal? A helyzet kissé bonyolult. Az MTSZ szeretne létrehozni egy önálló, az Országos Kéktúrával foglalkozó oldalt ezen a címen. Ez most nagyrészt csak a másik, már korábban ajánlott oldal tartalmát ajánlja, de fejlesztése a háttérben már zajlik, és hamarosan megújult tartalommal, megújult formában fogja majd betölteni rendeltetését.
Az MTSZ hivatalos Országos Kéktúra oldala - Ugrás az oldalra
Pecsételőhelyek és túraszakaszok fóruma

A Teljesítménytúrázók Társasága honlapjának ezen oldala az internetes kéktúrázók „bibliája”, maguk a túrázók frissítik állandóan a kihelyezett pecsétek állapotáról és feltalálási helyéről valamint a túraszakaszokon szerzett tapasztalataikról. Ha elkezdesz kéktúrázni, Te is frissítsd a tapasztalataiddal, megkönnyíted vele az utánad következők dolgát!
Kéktúra pecsételőhelyek és túraszakaszok fóruma - Ugrás az oldalra
Startlap - Kéktúra.lap.hu oldal

Itt szinte minden dolgot megtalálhatsz a kéktúrázással kapcsolatban. Tényleg nagyon hasznos linkgyűjtemény, ajánlott eltenni a Kedvencek közé!
A Startlap kéktúrás aloldala - Ugrás az oldalra
TúraTop - Az Országos Kéktúrát teljesítők önkéntes névsora

Sajnos az MTSZ személyiségi jogokra hivatkozva nem teszi közzé az Országos Kéktúrát teljesítettek névsorát. Ez a honlap azért alakult, hogy azok nevét közölje, akik ezen oldalon való regisztrációjukkal ebbe beleegyeznek. Ha már teljesítetted az OKT-t, regisztráljál ha közzé szeretnéd tenni a neved, de ha még nem vagy teljesítő, akkor is bogarászhatsz itt, hátha találsz ismerőst!
Az Országos Kéktúrát teljesítők önkéntes névsora - Ugrás az oldalra
Vissza a Tartalomjegyzékre

Akik velünk együtt róják (rótták) a kilométereket...
Pápics Péter István kéktúrázós honlapja

Ez az egyetemista fiatalember szintén a kéktúra kilométereit rója, ezeken az oldalakon csodálatos fényképekkel illusztrált leírásokat találhattok. Igazán hasznosak a GPS-szel készített útvonalmetszetek is, amik jóval pontosabbak a mi térképméréseinknél!
Pápics Péter István kéktúrázós honlapja - Ugrás az oldalra
Feltser János honlapja

Sok közös van bennnünk: szinte napra pontosan egyszerre kezdtük a kéktúrázást, néhány utcányira lakunk mindössze egymástól, még az életkorunk is hasonló (ő egy évvel idősebb csupán). Ő is végzett már az Országos Kéktúrával, igazán színes leírásokat olvashattok a túraszakaszokról az oldalain! Ő még nomádabb nálam: én csak a lakóhelyemtől távolabbi szakaszokra vittem a sátrat, ő az egész kéktúrát végigsátorozta!
Feltser János honlapja - Ugrás az oldalra
Tóth Viktória kéktúra oldala

Ha már olvastad a honlap főoldalának könyvajánlóját, kedves Olvasóm, akkor ismerősen fog csengeni Tóth Viktória neve! Igen, ő az a lány, akinek a OKT bejárásáról szóló könyvet ajánlom, ezen a honlapon pedig még nagyon sok kéktúrás fénykép kapott helyet, és a „Kék Shop”-ot is érdemes meglátogatni, itt saját tervezésű kéktúrás apróságokat ajánl megvételre.
Tóth Viktória kéktúra honlapja - Ugrás az oldalra
Tekergő - Kéktúra blog magunknak

Egy kis csapat járja az Országos Kéktúra ösvényeit, blogjukban a túráikat írják le, sok fényképpel illusztrálva.
Tekergő - Kéktúra blog magunknak - Ugrás az oldalra
Másfélmilió lépés - Kéktúra bejárás

Ismét egy fiatal pár - ismét egyvégtében történő kéktúra bejárás! Az Írott-kőről indulva 42 nap alatt járták végig az Országos Kéktúrát, végigsátorozva az utat. Szöveg nagyon kevés van az oldalon, inkább képek miatt érdemes végignézni a bejárásról készült blogot.
Másfélmilió lépés - Ugrás az oldalra
Túraoldal

Egy fiatal társaság túrázós, és egyben kéktúrázós oldalát ajánlom most a figyelmedbe, kedves Olvasóm! Az oldal még meglehetősen új, de sok ambícióval fejlesztik, és a kéktúrás rész is egyre bővül. Ajánlom figyelmedbe a „Tanácsok, info” fejezetet, ahol nagyon sok hasznos tippet kaphatsz a túrázással kapcsolatban!
Túraoldal - Ugrás az oldalra
Séta a „Nagy Kék úton”

Kettőszázötven remek fényképet láthatsz ezen az oldalon, amik egy fiatal pár Országos Kéktúra bejárásán készültek. Tájképek, a túra elkapott pillanatai követik egymást. Mindig elönt a sárga irigység, ha a képeket nézegetem, ugyanis én ilyen szép, jól megkomponált képeket képtelen vagyok csinálni, pedig egy jó kép többet mond többpercnyi locsogásnál! Nem is írok ide többet, ugorj az oldalra és nézd meg őket!
Séta a „Nagy Kék úton” - Ugrás az oldalra
Két vándor

Egy fiatal pár egyetlen nekirugaszkodással, 44 nap alatt végigjárta az Országos Kéktúrát sátorozva. Leírásaik, képeik nagyon jól visszadják a folyamatos menet hangulatát, a túra közbeni nomád életet. Érdemes összehasonlítani Feltser János és az ő leírásaikat, hiszen hasonló módon járták végig az egész útvonalat!
Két vándor - Ugrás az oldalra
Innatura - Kéktúra bejárás

Egy negyvenes pár 2009-ben kezdte meg az Országos Kéktúra teljesítését, most e sorok írásakor (2014. március) az útvonalnak nagyjából a felét teljesítették. Azért érdemes őket olvasni, mert bejárási módszerük megegyezik a kéktúrázók többségének szokásaival: munkájuk mellett havonta 1-2 alkalommal ragadnak hátizsákot, így növelik lassacskán a megtett kilométerek számát.
Innatura - Kéktúra bejárás - Ugrás az oldalra
Vissza a Tartalomjegyzékre

Fontos dolog: az időjárás
Időkép

Egy kitűnő oldal, ahol nagyon jó grafikával, igazán közérthetően mutatják be hazánk pillanatnyi időjárását a felhőkép és más egyéb egyéb képtérképek segítségével. Táblázatos előrejelzéseik tapasztalataim szerint nagyon jók, talán a legjobbak a hazai időjárási oldalak közül! Ne riasszon el a főoldal sok raklámja, tartalom is van mellette!
Időkép - Ugrás az oldalra
Az OMSZ honlapja

Ha még valaki nem ismerné...
Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapja rengeteg adattal, előrejelzésekkel, folyamatosan frissítve. Túráink előtt „kötelező olvasmány”. A Radarkép még a mobilomon is el van mentve a Kedvencek közé!
Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapja - Ugrás az oldalra
Az Országos Vízjelző Szolgálat honlapja - Hydroinfo

Az Országos Vízjelző Szolgálat honlapja szintén alapolvasmányunk túrák előtt. Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani „az elmúlt 14 napban észlelt csapadék” menüpont térképét (a link erre vonatkozik), ami nagyon hasznos a túrán várható „sárviszonyok” feltérképezésében! De egyébként is nagyon információgazdag oldal, ezért szinte kötelező olvasmány!
Hydroinfo - Ugrás az oldalra
Winguru

Egy eléggé furcsa oldalt szeretnék a figyelmedbe ajánlani, kedves Olvasóm! A Windguru táblázatos és diagramos formában (a link a táblázatos formára vonatkozik) közli az elkövetkező egy hét időjárását: szélsebességet - ezért Windguru az oldal neve -, szélirányt, hőmérsékletet, felhőzetet és csapadékmennyiséget, a legfelső táblázatban három órás bontásban. Az alsó kettő táblazat részletesebb, de itt az ingyenes verzió miatt 12 órás késleltetéssel kerülnek fel az adatok. Én nagyon szeretem ezt az oldalt, mobilon is a kedvencek között van!
Windguru - Ugrás az oldalra
Zentralanstalt für Meteorologie und Geodynamik honlapja

Ez bizony az osztrák meteorológiai szolgálat honlapja. Csakis azért ajánlom a figyelmedbe, mert van benne egy csodálatos előrejelző térkép: négy nappal előre jelzi a térképes formában a hőmérsékletet (Temperatur), csapadékot (Niederschlag) és felhőzetet (Bewölkung). A térkép a linkre kattintva a csapadék előrejelzéssel nyílik meg, a másik kettő linkje a térkép felett van.
Windguru - Ugrás az oldalra
Vissza a Tartalomjegyzékre

Külföldi túrázós honlapok
Az Eisenach - Budapest hosszútávú vándorútról

Egy német csapat járja már évek óta ezt a vándoutat, amit még a valaha volt NDK, Csehszlovákia, Lengyelország és Magyarország hozott létre a E jelű hoszútávú vándorutak kialakulása előtt, a ő élményeikből készült ez a honlap. Bár csak német nyelvű, szeretném mindenki figyelmébe ajánlani. Németországból indulva a nagy részét már bejárták, valószínüleg 2009-ben fogják Magyarországot elérni.
Az Eisenach - Budapest hosszútávú vándorútról - Ugrás az oldalra
Slackpacker.com

Ez egy amerikai oldal rengeteg túrázós honlapra utaló linkkel. Még a mi honlapunkat is megtalálod az európai szekcióban!
Slackpacker.com - Ugrás az oldalra
Backpack Europe

Általános információs oldal az európai utazásról és hátizsákos turizmusról. Ezt az oldalt tényleg érdemes meglátogatni ha tanácsokat, vagy utitippeket keresel angol nyelven!
Backpack Europe - Ugrás az oldalra
Ton de Maagt - Hiking Page

Többszáz túrázással kapcsolat link gyűjteménye Európa minden országából. Itt is szinte minden országnak van egy-egy önálló fejezete. Érdemes barangolni az itt ajánlott honlapok között, akadnak gyöngyszemek is közöttük!
Ton de Maagt - Hiking Page - Ugrás az oldalra
Vissza a Tartalomjegyzékre

A kedvenceim...
„Elveszett” sinek: Budapest megszüntetett villamosvonalai

Ha budapesti vagy, és sokat jársz a városban, néha a legfurcsább helyeken találsz néhány méternyi villamossint, vagy csak a nyomait az utcákon. Vajon milyen villamosok jártak arra és mikor? Ezekre a kérdésekre keres - és talál - választ ez a kitűnően szerkesztett honlap. De ha csak régi budapesti fényképekre vagy kíváncsi, akkor is érdemes ellátogatnod erre a website-ra!
„Elveszett” sinek: Budapest megszüntetett villamosvonalai - Ugrás az oldalra
Villamosok.Hu

Na, már megint egy műszaki honlap! Sajnos, nem tudom megtagadni a szakmám! Ez a kitűnő honlap a valaha Budapesten futott, illetve most is közlekedő villamostípusokkal - az öreg, több mint 100 éves kávédarálóktól a legmodernebb Combinókig - ismertet meg sok fényképpel, közérthető leírásokkal. Vajon tudod, milyen típusokat neveztek még nem is olyan régen a pestiek „Stukának” vagy „Bengálinak”? Ha nem, itt megtalálod rá a választ!
Villamosok.Hu - Ugrás az oldalra
Virtourist.com

Egy honlap, ami csodálatos fényképekkel és szép leírásokkal angol nyelven körbekalauzol a világ nagyvárosaiban. Megismerheted a városok történetét és látnivalóit egy füst alatt. Külföldi utazás előtt nagyon jó szolgálatot tehet, ha ellátogatsz erre a honlapra, és megismered uticélod nevezetességeit! Persze jó dolog az is, ha csak úgy „virtuálisan” barangolod végig a városokat!
Virtourist.com - Ugrás az oldalra
Hegyek Vándorai Turista Egyesület honlapja

És végül turista egyesületünk honlapját ajánlom a figyelmedbe. Idestova három éve vagyunk ott tagok &son-nal és ráadásul én vagyok a honlap készítője és szerkesztője is, ezért valószínüleg sok hasonlóságot találsz majd a kéktúrás és az egyesületi honlap kialakítása között! Látogass el ide, és ismerd meg egyesületünk életét, céljait, programjait és történetét!
Hegyek Vándorai Turista Egyesület - Ugrás az oldalra
Traveler IQ Challenge - How well do you know your world?

Egy elképesztően ötletes földrajzi játékot ajánlok végül a figyelmedbe! Fővárosokat, nevezetes helyeket kell megkeresni a világtérképen, ráadásul a program értékeli, milyen gyorsan és milyen pontosan kattintottál a térképre. Tizenkét, egyre nehezedő szintből áll a játék, megvallom őszintén, én még soha nem voltam képes eljutni a tizenkettedik szint végéig! Minimáli angoltudás szükséges a játékhoz, mert nincs sok idő értelmezni a kérdéseket! Jó szórakozást hozzá!
Traveler IQ Challenge - Ugrás az oldalra
Vissza a Tartalomjegyzékre

És végül: ömlesztve!

A honlapom fennállásának lassan tizenöt éve alatt sok más honlaptól kértem, hogy helyezzenek el ide mutató linket. Rengeteg más oldal és linkgyűjtemény viszont az én kérésem nélkül is tartotta annyira informatívnak ezt az oldalt, hogy ide mutató linket rakjon fel! Sokáig gondolkodtam, hogyan tudnám viszonozni ezt nekik, végül arra gondoltam, én is elhelyezem itt az ő honlapjaikra mutató viszontlinkeket!

Amikor rákerestem az ide mutató linkekre, még én is meglepődtem, mennyit találtam belőlük! Tehát most következzenek azok az oldalak mindenfajta rendszerezés nélkül, ahol a www.kektura.click.hu oldalra - vagy az aloldalaira - mutató linkek találhatóak a Yahoo! Site Explorer listázása szerint! Figyelem! Hosszú lesz a felsorolás!!

1. Wikipedia, the free encyclopedia http://en.wikipedia.org/wiki/ Countrywide_Blue_Tour_in_Hungary/
2. Travelling & Trekking http://bluedandelion.net/viit/hiking.htm/
3. Slackpacker.com - Hungary http://www.slackpacker.com/map_hungary.html/
4. Best hikes.com http://www.besthike.com/europe/index.html/
5. Wikipedia, the free encyclopedia http://en.wikipedia.org/wiki/European_ walking_route_E4/
6. Peak to Peak Hiking Trails http://www.peaktopeak.net/hun.html/
7. Search Europa http://searcheurope.com/search/ Sports_And_Recreation/ Hiking_And_Trails/index.shtml/
8. Túra.lap.hu http://tura.lap.hu/
9. Gyere Velem Magyarország http://www.szentistvanvandorlas.hu/
10. Bükk.lap.hu http://bukk.lap.hu/
11. Nógrád.lap.hu http://nograd.lap.hu/
12. Bakony.lap.hu http://bakony.lap.hu/
13. Zemplén.lap.hu http://zemplen.lap.hu/
14. Dunakanyar.lap.hu http://dunakanyar.lap.hu/
14. Börzsöny.lap.hu http://borzsony.lap.hu/
15. Sárvár.lap.hu http://sarvar.lap.hu/
16. Tatabánya.lap.hu http://tatabanya.lap.hu/
17. Kőszeg.lap.hu http://koszeg.lap.hu/
18. Pilis.lap.hu http://pilis.lap.hu/
19. Vas-megye.lap.hu http://vas-megye.lap.hu/
20. Panorámakép.lap.hu http://panoramakep.lap.hu/
21. Mátra.lap.hu http://matra.lap.hu/
22. Keszthely.lap.hu http://keszthely.lap.hu/
23. Az Országos kéktúrát Teljesítők önkéntes névsora http://www.turatop.hu/
24. Sátoraljaújhely.lap.hu http://satoraljaujhely.lap.hu/
25. Balaton-felvidék.lap.hu http://balatonfelvidek.lap.hu/
26. Tapolca.lap.hu http://tapolca.lap.hu/
27. Wanderung von Heidelberg nach Budapest http://www.weitwanderungen.de/
28. Hollókő.lap.hu http://holloko.lap.hu/
29. Badacsony.lap.hu http://badacsony.lap.hu/
30. Geokék - kék jeleken égi jelekkel http://okt.geocaching.hu/
31. Bükki-hegyhát.lap.hu http://bukki-hegyhat.lap.hu/
32. Vértes.lap.hu http://vertes.lap.hu/
33. Csobánka.lap.hu http://csobanka.lap.hu/
34. Galyatető.lap.hu http://galyateto.lap.hu/
34. Aggtelek.lap.hu http://aggtelek.lap.hu/
35. Boldogkőváralja.lap.hu http://boldogkovaralja.lap.hu/
36. Zoek en vind pagina over het toerisme in Hongarije http://hongarijetoerisme.zoekvinden.nl/
37. Budai-hegység.lap.hu http://budai-hegyseg.lap.hu/
38. Programkalauz http://www.programkalauz.hu/
Nagyon sok rám mutató linket köszönhetek a Programkalauznak: minden oldalán szereplek a jobb oldali ajánló menüben! Ezt szeretném külön is megköszönni!
39. Balaton képgaléria.lap.hu http://balaton-kepgaleria.lap.hu/
40. Galga.lap.hu http://galga.lap.hu/
41. Putnok.lap.hu http://putnok.lap.hu/
42. Gerecse.lap.hu http://gerecse.lap.hu/
43. Ingyenes kirándulás http://www.kirandulasingyen.hu/
44. Káli-medence.lap.hu http://kalimedence.lap.hu/
45. Cserhát.lap.hu http://cserhat.lap.hu/
46. Visegrád.lap.hu http://visegrad.lap.hu/
47. Zoek & Vind pagina naar vele mooie plekjes van natuurlijk Hongarije http://hongarijenatuur.zoekvinden.nl/
48. Sümeg.lap.hu http://sumeg.lap.hu/
49. Keszthelyi-hegység.lap.hu http://keszthelyi-hegyseg.lap.hu/
50. Farkasgyepűi Erdészet németbányai vadászháza http://vadaszhaz.googlepages.com/
51. Teljesítménytúrázók Társasága - Országos Kéktúra http://ttt.tr.hu/okt/oktfaq.html/
52. Séta a „Nagy Kék úton” http://www.atom.hu/Kalandjaink/OKT/
53. Bükk linkgyűjtemény http://bukk.web007.hu/
54. Alpokalja.lap.hu http://alpokalja.lap.hu/
55. Encs.lap.hu http://encs.lap.hu/
56. Bakony linkgyűjtemény http://bakony.web007.hu/
57. Kőszeg linkgyűjtemény http://koszeg.web007.hu/
58. [kektura.eu] Másfélmillió lépés Európa szívében http://www.kektura.eu/
59. Kéktúra a Cserhátban http://koszikla.hit.hu/gyalogt/ hazai/hazai2001/hazai2001cserhat.htm
Több rám mutató is linket köszönhetek a Kőszikla túracsapatnak: sok oldalukon szereplek mint információforrás!
60. Aktív pihenés linkgyűjtemény http://aktivpihenes.web007.hu/
61. Hongarije diamental.nl http://diamental.nl/hongarije/ned/steden/ zengovarkony.htm/
62. Vállus.lap.hu http://vallus.lap.hu/
63. Vizsoly.lap.hu http://vizsoly.lap.hu/
64. Kékkúti Vendégház - Kékkút, Fő utca 39. http://kekkutfoutca39.hu/
65. Bélapátfalva.lap.hu http://belapatfalva.lap.hu/
66. Kirándulás, túra, szabadidő http://kirandulas.linkindito.hu/
67. Tatabánya.lapozz.hu - Linkgyűjtemény http://tatabanya.lapozz.hu/?logo=1
68. Linkgyűjtemény - Nyugat-Dunántúl http://www.linksite.hu/lapok/ nyugat-dunantul/
69. Sétafika - Hasznos linkek http://www.setafika.hu/new/index.php?fo=infook_tudnivalook&mellek=hasznos_linkek/
Nagyon sok rám mutató linket köszönhetek a Sétafikának: sok túrájához ajánlja az oldalamat információforrásként!
70. Startlap túrázáshoz by KG http://www.hvt.bme.hu/~kovacsg/ start/mountains.html/
71. A Vértes-hegységről bővebben http://www.karpategyesulet.hu/doksik/ Ismertetok/Vertes-hgs.html/
Több rám mutató linket köszönhetek a Kárpát Egyesületnek: sok oldalukon szerepelek mint kapcsolódó link!
72. OKT-óber Vándortúra http://kobor-kalandor.tar.hu/OKT-ober/ vandortura.htm/
73. Bükk.linkem.hu - Linkgyűjtemény http://bukk.linkem.hu/
74. Tatabánya.lapozz.hu - linkgyűjtemény http://tatabanya.lapozz.hu/
75. Weblink.hu - Kirándulás http://kirandulas.weblink.hu/
76. bükk.adrenalink.hu - linkgyűjtemény http://www.bukk.adrenalink.hu/
77. tatabanya.adrenalink.hu - linkgyűjtemény http://www.tatabanya.adrenalink.hu/
78. Megyer.lap.hu http://megyer.lap.hu/
79. TúraBázis - a magyar Turisták nyilvános információs tára http://www.turabazis.hu/turazok.html/
80. Bakonykuti weboldala http://www.bakonykuti.hu/?page=linkek/
81. Sárvári Vendégház - Szentbékkálla http://www.sarvarivendeghaz.hu/index7.htm/
82. Tatabánya - Észbontó.hu - Linktár http://www.eszbonto.hu/linkek.php? linkalkat=20774/
83. www.notincs.hu - nőtincsieknek és mindenki másnak http://www.notincs.hu/
84. Farkas Nóra honlapja - Kéktúra összesítő http://www.farkasnora.hu/tura/kektura.html/
85. elvont túraoldala http://members.chello.hu/elvont2/link.html/
86. Hun-Web Linkek - Szabadidő, Turizmus, Túrázás, Kéktúra http://www.hun-web.hu/linkek/rss.php?c=350/
87. Ösvénytaposó Baráti Társaság weblapja - Linkek http://osvenytaposo.freeweb.hu/
88. TripAtlas.com - About Countrywide Blue Tour in Hungary http://www.tripatlas.com/ Countrywide_Blue_Tour_in_Hungary/
89. Barangolások az Országos Kéktúrán http://bogartura.atw.hu/
90. A Dél-Dunántúli Kéktúra bejárása http://www.ddk.eoldal.hu/
91. Tatabánya - tatabanya.lapozz.hu - linkgyűjtemény http://tatabanya.lapozz.hu/?i=1/
92. Várhegy Vendégház http://www.corylus.halmaj.hu/ terkep.htm/
93. Bence on TOUR http://www.benceontour.hu/
94. Szamóca Ház weboldala http://www.matra-haz.hu/matrahaz/app/
95. Kalandmesterek Ezüst Rendje http://www.kalandmesterek.hu/

Ekkora linkanyagot szinte lehetetlenség állandóan karbantartani! Csak annyit tudok mondani, hogy a linkajánló mintaképei és a Yahoo! Site Explorer listázás a 2009. március 15.-i állapotot mutatja! Ebben az időpontban minden honlap a képeken látható állapotú volt, és a linkek kivétel nélkül működtek! Ha Te mégis mást tapasztalsz a látogatásod időpontjában, esetleg nem működő linkbe akadsz, akkor bocsika!

(hörpölin)


A szerzői jogokkal kacsolatban a Creative Commons (CC) irányelvei érvényesek. A részletes magyarázathoz kattints ezen szövegtől jobbra lévő ikonra! A Creative Commons irányelvei Ugrás a Statcounter honlapjára
Honlapstatisztika